Project:

Rear Extension, Hove Park

Client:

Private

Contract Sum:

Undisclosed

Description:

Rear extension and internal alterations to a detached 1930’s property in the Hove Park Area.

The brief was to create a spacious and bright rear extension that would accommodate a bespoke new kitchen and informal dining area. The approach was to create a simple and refined design that would be in harmony with the main house. The functional needs of the client were cleverly woven into the design creating a clutter-less internal environment. This included hidden automated blinds, concealed light fittings and bespoke joinery throughout.

Deacon and Richardson provided a traditional service where we managed the procurement process and managed and executed a building contract between the client and main contractor.

Back to Projects

Read Less